dissabte, 31 de desembre del 2022

2002 Fusió de les cooperatives

 

 DOGV Núm. 4295 18 de Juliol de 2002. Pàg. 19825

Les Alboredes de la Jana, Cooperativa Valenciana, Cooperativa Agrícola San José de la Jana, Cooperativa Valenciana Cooperativa San Antonio de la Jana, Cooperativa Valenciana
Informació pública de la fusió de les cooperatives. [2002/Q7817]
L’Assemblea General de les Alboredes de la Jana, AIE, de data 14 de juny de 2002, va aprovar la seua transformació en cooperativa agrària, i va adoptar la denominació de les Alboredes de la Jana, Cooperativa Valenciana.
Per l’Assemblea General de cada cooperativa, fetes, la de la cooperativa les Alboredes de la Jana, Cooperativa Valenciana, amb data 14 de juny de 2002, i, amb data 30 de juny de 2002, la de la Cooperativa Agrícola San José de la Jana, Cooperativa Valenciana, i la de la Cooperativa San Antonio de la Jana, Cooperativa Valenciana, es va adoptar l’acord de procedir a la fusió per absorció de estes dos darreres cooperatives, que es dissolen, per la cooperativa les Alboredes de La Jana, Cooperativa Valenciana, com a cooperativa absorbent. Cosa que es fa pública en compliment de l’establit per l’article 65 del Text Refós de la Llei de Cooperatives de la Comunitat Valenciana.
La Jana, 3 de juliol de 2002.– El president de les Alboredes de la Jana, Cooperativa Valenciana: Guillermo Vea Beltrán. El president de la Cooperativa Agrícola San José de la Jana, Cooperativa Valenciana: José Ferrer Vallés. El president de la Cooperativa San Antonio de la Jana, Cooperativa Valenciana: Agustín Coloma Boix.

Font: DOGV 

Any 2002 

Més documents

Tornar a la pàgina d'inici

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Entrada destacada

Fitxa i documentació de Blas Gargallo Roca mort en deportació

  Fitxa i documentació relativa a  Blas Gargallo Roca mort en deportació al camp d'extermini de Mauthausen (Subcamp Gusen). Font: Arxiu...